Kategórie
Články Materská škola

Jesenné fotenie

Jesenné fotenie, zdroj: Lucia Kogan

Milí rodičia, s radosťou Vám oznamujeme, že v MŠ sa uskutoční 7. novembra 2016 fotenie našich škôlkárov.

Po dôkladnom výbere sme sa odhodlali na zmenu a veríme, že sa Vám fotky budú páčiť. Hlavným kritériom bola kvalita za rozumnú cenu.

Ako novinku vyzdvihujeme možnosť získať fotky aj v elektronickej forme.

Detailný leták nájdete na svojich nástenkách v šatniach, alebo aj tu. Na nástenkách sa nachádza aj objednávací formulár, v prípade záujmu o jesenné fotenie, prosím Vás o zapísanie sa do tohto formuláru. Je možné si doobjednať k balíčku aj ďalšie kusy fotiek/formátov. Elektronická podoba formuláru sa nachádza tu. Pri dosiahnutí sumy 14€ Vám bude na Vami zadefinovanú e-mailovú adresu zaslané fotky aj v elektronickej forme.

Akákoľvek spätná väzba z Vašej strany k zmene fotografa je vítaná. Pevne veríme, že sa táto zmena stretne s pozitívnymi ohlasmi.

Janka Tartaľová
člen výkonného výboru

3 odpovede na “Jesenné fotenie”

Nemôžu byť fotky aspon s 3 záberoch? Nech nemáme zase len 8 fotiek s jednym zaberom.

Dobry den prajem, pytala som sa pani fotografky a v balicku budu 2 zabery – portret a postava. Cize dva rozdielne zabera a nie vyrez z postavy. Ak si budete zelat aj iny zaber, je mozne si ho vybrat, za graf. upravu si uctuje 3E za zaber. Vsetko sa da odkomunikovat konkretne s nou, je velmi prijemna a ochotna vyhoviet:) Verim, ze sa dohodnete:)

Pridaj komentár